Kosten

Bij een fleet card denk je natuurlijk aan brandstofkosten. Die kosten staan gelijk aan zo’n 25 tot 30 procent van de Total Cost of Ownership (TCO) per voertuig. Met een goede fleet card kan je dus heel wat besparen. Zo’n kaart heeft echter heel wat meer te bieden. Zo gebruik je diezelfde kaart binnenkort ook voor openbaar vervoer, parking, tol, carwash en deelfietsen of -wagens. De samenstelling van je kaart is een unieke mix die helemaal in jouw handen ligt: je haalt dus op elk moment en overal het meeste uit je mobiliteit.

Gemak binnen handbereik

Met de mobiele NFC-app beschik je bovendien over real-time navigatie naar het dichtstbijzijnde tankstation. Dankzij onze partners Shell, Q8, Dats24, Lukoil en Esso kunnen we op elk moment een station in je buurt garanderen. Je spaart dus niet enkel tijd, maar ook kilometers en geld uit. De app laat je ook snel en gemakkelijk herladen. Gebruik de QR-codes in de app of geef handmatig je kaartnummer in om je kaart meteen te herladen.

Morgen is nu

Telt jouw vloot een aantal elektrische voertuigen of overweeg je de verandering? Een fleet card helpt je in de transitie naar een ecologisch verantwoorde toekomst. De Network Fleet Card geeft je toegang tot een breed laadpunten-netwerk, maar ook het grootste CNG-netwerk (Compressed Natural Gaz). Zo kan je je CO2-uitstoot met wel 20% verminderen.