Toggle menu
Dichtbij
Contact

Personaliseer elke kaart die bij u past

  1. Beperk uw kaart per land
  2. Beperk uw kaart per netwerk
  3. Beperk de waarde van uw kaart en ontvang direct uw kaartsaldo via een sms

Geniet van verbeterde beveiliging

Elke NFC-kaart is uitgerust met een elektronische chip. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, hebben we onze inspanningen gericht op het verbeteren van de veiligheid van onze tankkaarten.

Mobiliteit op maat

De NFC-kaart is niet beperkt tot aankopen bij tankstations of onderweg. Het zal binnenkort ook worden geaccepteerd door veel andere aanbieders van mobiliteitsdiensten:

  • Auto delen

  • Openbaar vervoer

  • Parkeergarages

  • Fiets

Wist u?

Tankkaart
18 augustus 2020

Welke diensten biedt een fleet card aan?

Bij een fleet card denk je natuurlijk aan brandstofkosten. Die kosten staan gelijk aan zo’n 25 tot 30 procent van de Total Cost of Ownership (TCO) per voertuig. Met een goede fleet card kan je dus heel wat besparen. Zo’n kaart heeft echter heel wat meer te bieden. Zo gebruik je diezelfde kaart binnenkort ook voor openbaar vervoer, parking, tol, carwash en deelfietsen of -wagens.

Nieuws
18 augustus 2020

Onze concurrerende Shell Telematics oplossingen

Dankzij Shell Telematics beschik je over alle info om het meeste uit je vloot te halen. Elk proces wordt van A tot Z gemakkelijker gemaakt via een combinatie van gegevens van je Network Fleet Card en die van de voertuigen: van het opsporen van fraude tot het aantal leveringen volgen of rijgedrag analyseren.

Nieuws
18 augustus 2020

Samen CO₂-uitstoot compenseren met uw kaart Network Fleet Card

Shell heeft de ambitie om ten laatste tegen 2050 een netto-CO2-neutraal bedrijf te zijn. Daarom willen we het maken van onze producten uitstootloos krijgen. Daaronder valt de uitstoot van onze processen, maar ook de uitstoot gerelateerd aan de energie die we gebruiken, ook wel bekend als uitstoot in de eerste en tweede graad.

Vraag uw Network Fleet Card

Ontvang een persoonlijk aanbod op basis van uw wagenpark en de specifieke behoeften die u mogelijk heeft.

Offerte voor de leden van Federia

IK BEN MEMBER

Offerte voor embassades

MEER WETEN