Toggle menu
Dichtbij
Contact

Personaliseer elke kaart die bij u past

  1. Beperk uw kaart per land
  2. Beperk uw kaart per netwerk
  3. Beperk de waarde van uw kaart en ontvang direct uw kaartsaldo via een sms

Geniet van verbeterde beveiliging

Elke NFC-kaart is uitgerust met een elektronische chip. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, hebben we onze inspanningen gericht op het verbeteren van de veiligheid van onze tankkaarten.

Mobiliteit op maat

De NFC-kaart is niet beperkt tot aankopen bij tankstations of onderweg. Het zal binnenkort ook worden geaccepteerd door veel andere aanbieders van mobiliteitsdiensten:

  • Auto delen

  • Openbaar vervoer

  • Parkeergarages

  • Fiets

Wist u?

Tankkaart
13 augustus 2020

Hoe kies je de perfecte fleet card?

De stap zetten naar een fleet card is één ding, maar hoe begin je te schiften tussen de verschillende bedrijven die zo’n kaart aanbieden? Elk bedrijf geeft je de keuze uit verschillende voordelen, zorg dus dat de samenstelling die bij jou past mogelijk is. Wij lijsten alvast enkele belangrijke punten op.

Nieuws
04 augustus 2020

Sociale regels rond het gebruik van tankkaarten

Naast gebruikelijke vergoedingen, zoals een salaris, kan een bedrijf kiezen voor zogenaamde extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een levensverzekering of bonussen. Die voordelen vallen gewoonlijk onder een speciaal statuut op vlak van belastingen.

Tankkaart
18 augustus 2020

Welke diensten biedt een fleet card aan?

Bij een fleet card denk je natuurlijk aan brandstofkosten. Die kosten staan gelijk aan zo’n 25 tot 30 procent van de Total Cost of Ownership (TCO) per voertuig. Met een goede fleet card kan je dus heel wat besparen. Zo’n kaart heeft echter heel wat meer te bieden. Zo gebruik je diezelfde kaart binnenkort ook voor openbaar vervoer, parking, tol, carwash en deelfietsen of -wagens.

Vraag uw Network Fleet Card

Ontvang een persoonlijk aanbod op basis van uw wagenpark en de specifieke behoeften die u mogelijk heeft.

Offerte voor de leden van Federia

IK BEN MEMBER

Offerte voor embassades

MEER WETEN