Grootte en toegankelijkheid

Op de eerste plaats komt de omvang van je vloot. Voor de Network Fleet Card ligt de magische grens bijvoorbeeld op 25 voertuigen. Met gespecialiseerde pakketten voor vloten groter of kleiner dan 25 kan onze kaart een geoptimaliseerde werking garanderen.

Niet elke kaart is geldig in elk station. Let goed op de geldigheid per kaart en leg de verschillende opties naast de planning van je vloot. Met de Network Fleet Card heb je bijvoorbeeld een netwerk van meer dan 1500 stations in België, naast meer dan 22.000 opties doorheen Europa.

Alternatieven voor brandstof

Ook de opmars van E-mobility is een belangrijke factor: hou rekening met de noden van elektrische voertuigen binnen je vloot. Aangezien 58% van de fleetmanagers anticiperen op een verandering in de brandstof van hun voertuigen, zet Network Fleet Card in op een ecologisch alternatief dankzij een toegang tot laadstation en CNG-stations (Compressed Natural Gaz) in binnen- en buitenland.

Bijbehorende kosten

Ten slotte spelen ook extra kosten een rol. Het doel van een fleet card is natuurlijk om geld uit te sparen, maar heel wat aanbieders werken met extra kosten, gaande van transactiekosten tot duurdere tarieven voor grote merken. Lees in ieder geval aandachtig de voorwaarden van de aanbieder die je overweegt.

Krijg uw schatting