Mobility Solutions - Network Fleet Card
Toggle menu
Dichtbij
Contact

Mobility Solutions


> Krijg toegang tot allerlei mobiliteitsdiensten met onze Shell Mobility Solutions app. Beschikbaar vanaf januari 2021 in de APP Store of Google Play.

VOORDELEN VAN DE MOBILITY SOLUTIONS APP


Diensten

Schaf uw tickets, passen en abonnementen aan voor het openbaar vervoer, betaal uw parkeerplaats, maak gebruik van een deelwagen of van een deelfiets.

100% digitaal

Een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u al uw mobiliteitsgerelateerde uitgaven in realtime kunt bijhouden: mobiliteitsbudgetten, cafetariaplannen, bedrijfsuitgaven en zelfs privé-uitgaven. Privé-uitgaven worden apart gefactureerd rechtstreeks aan de gebruiker van de app.

Minder administratie

Eén enkele factuur voor al uw mobiliteitsdiensten inclusief transacties voor brandstof en elektrisch laden! Geen onkostennota's meer en dus geen tijdverspilling... Al uw uitgaven worden gecentraliseerd zodat uw btw-administratie éénvoudig wordt.

Op maat

Mobiliteitsdiensten worden op maat aangeboden aan alle werknemers met of zonder fleetkaart.

Verklein uw CO₂-voetafdruk en voorkom files

We versterken onze positie door een mobiliteit te ontwikkelen die voldoet aan de politieke verwachtingen alsook de ambities van onze klanten: Wij gaan voor efficiënter, duurzamer en multimodaal.

Tools

Een applicatie die beschikbaar is op smartphones zodat ook uw chauffeurs (eventueel medewerkers?) deze kunnen raadplegen en met enkele klikken een volledige resem mobiliteit (bus, trein, fiets, autodelen,…) ter beschikking hebben.
Meer info

LATEN WE SAMEN VERDER GAAN


03 november 2020

CNG, een nieuwe verantwoorde energiekoers

CNG (Compressed Natural Gas) heeft alle troeven in handen. Het is momenteel gewoon de meest milieuvriendelijke fossiele brandstof. Het is minder vervuilend en goedkoper dan traditionele brandstoffen en is, samen met elektriciteit, een van de meest veelbelovende energiealternatieven.

04 augustus 2020

Checklist: je vloot optimaliseren met NFC

Bij het optimaliseren van je vloot hou je best rekening met een aantal zaken: de omvang van je vloot. Zorg dat je met zekerheid weet of je vloot groter of kleiner is dan 25 voertuigen voordat je een kaart aanvraagt.

18 augustus 2020

Een gemakkelijke oplossing voor je elektrische vloot

Shell ambieert om tegen 2050 een netto-CO2-neutraal bedrijf te zijn. Daarom wil Shell elke vloot helpen om deze visie op de baan tot leven te wekken dankzij nieuwe manieren die een efficiënte en duurzame manier van werken garanderen. 

Vraag uw Network Fleet Card


Ontvang een persoonlijk aanbod op basis van uw wagenpark en de specifieke behoeften die u mogelijk heeft.

Offerte voor de leden van Federia

Offerte voor embassades