Een fleet card is een beetje als een ingebeelde vriend: volledig aangepast aan hoe jij het wil en altijd klaar wanneer je ze nodig hebt. Van brandstoftypes of het aantal tankbeurten tot de geldigheid per land: een fleet card laat elke beslissing aan jou over.

Aanpassen aan uw behoeften

Er is geen vaste formule. Met een fleet card kies je zelf welke kosten je werknemers ermee kunnen opvangen. Die kosten worden systematisch gecentraliseerd en gebundeld in een handig overzicht volgens jouw voorkeur, of dat nu per werknemer of per type kost is. Daarmee garandeert een fleet card niet alleen financiële stabiliteit, maar ook minder administratie: geen onnodig tijdverlies met aparte onkostennota’s meer en dus een meer efficiënt proces voor jou en je werknemers. Dankzij een ingebouwde chip zorgt een fleet card bovendien voor transparantie en veiligheid.
Je spaart dus tijd en geld, maar ook kilometers. Met de mobiele NFC-app beschik je bovendien over real-time navigatie naar het dichtstbijzijnde tankstation. Dankzij onze partners Shell, Q8, Dats24, Lukoil en Esso kunnen we op elk moment een station in je buurt garanderen. De app laat je ook snel en gemakkelijk herladen. Gebruik de QR-codes in de app of geef handmatig je kaartnummer in om je kaart meteen te herladen.

Aanpassen aan morgen

Natuurlijk volgen we het veranderende landschap van de auto-industrie aandachtig. De verkoop van elektrische voertuigen zag de afgelopen jaren een explosieve stijging en 58% van de fleet managers verwacht een verandering in de brandstof van hun vlot binnen de komende 5 jaar. Wij staan alvast klaar om jouw transitie naar een ecologisch verantwoorde toekomst gemakkelijker te maken dankzij toegang tot onze laadstations en CNG-stations (Compressed Natural Gaz).

Krijg uw schatting
Lorem ipsum