Gedreven door onze visie

Shell heeft de ambitie om ten laatste tegen 2050 een netto-CO2-neutraal bedrijf te zijn. Daarom willen we het maken van onze producten uitstootloos krijgen. Daaronder valt de uitstoot van onze processen, maar ook de uitstoot gerelateerd aan de energie die we gebruiken, ook wel bekend als uitstoot in de eerste en tweede graad. De grootste uitstoot is echter de derde graad: die van klanten die onze producten gebruiken.

Daarom zet Shell een tweede stap richting CO2-neutraliteit: de Net Carbon Footprint van onze producten verlagen. Daarvoor moet Shell meer inzetten op de verkoop van producten met een lagere uitstoot, zoals hernieuwbare energie, bio-brandstof en waterstof.

Samen werken

In de transitie naar een koolstofarme toekomst steunen we de nieuwe gewoontes van onze klanten dankzij nieuwe mobiliteitsoplossing. NFC doet er dan ook alles aan om je bedrijf zowel efficiënt als duurzaam te houden. Met een Network Fleet Card heb je toegang tot de mobiliteit van morgen dankzij meer dan 8000 elektrische laadpunten in België en bijna 200.000 laadpunten in heel Europa.

Voor meer info over hoe we je kunnen helpen om onze visie voor 2050 te vervullen en over alle andere manieren waarop we je vloot kunnen optimaliseren, kan je je Shell Accountmanager contacteren of surfen naar https://networkfleetcard.be/contact-ons-network-fleet-card/?lang=nl.