De alomtegenwoordigheid van elektrische voertuigen

Er valt niet te twijfelen aan het feit dat elektrische voertuigen steeds belangrijker worden in die visie. Meer nog, tegen 2030 zullen 8 op de 10 voertuigen elektrisch zijn. Daarom biedt Shell een reeks E-mobility oplossingen aan die het gemakkelijk en financieel aantrekkelijk maken voor elk type vloot om de transitie naar een uitstootloze toekomst te versnellen. We zijn er ons van bewust dat toegang tot snelle en betrouwbare laadpunten cruciaal zijn om van elektrische voertuigen een praktische optie te maken voor een vloot en zorgen dat je kan genieten van een breed gamma aan diensten – van laadpunten bij je thuis of op kantoor tot toegang tot Europa’s grootste laadpuntennetwerk.

Gedreven door uw gemak

Het sleutelwoord in de services die we voor je vloot bieden, is gemak. Met de Network Fleet Card kunnen chauffeurs onderweg herladen via het New Motion roaming netwerk dat openbare laadpunten over heel Europa verbindt. Steeds meer Shell-gebouwen doorheen Europa beschikken ook over de Shell Recharge service. Met die service is je voertuig in 30 minuten volledig opgeladen. Heeft een chauffeur slechts de energie nodig om tot op zijn bestemming te geraken, dan gaat het natuurlijk nog sneller.

Ontdek in onze volledige brochure hoe onze elektrische oplossingen uw mobiliteit gemakkelijker kunnen maken. Contacteer uw Shell Accountmanager of surf naar shell.com/fleetsolutions voor meer info over onze E-mobility oplossingen en alle andere manieren waarmee we uw vloot kunnen optimaliseren.