Toggle menu
Dichtbij
Contact

Bedankt voor je interesse in NFC card

Om zo goed mogelijk op uw verzoek te kunnen reageren, bedankt voor het bevestigen van de onderstaande informatie, volgens uw schatting, zal een gespecialiseerde verkoopmanager zo snel mogelijk contact met u opnemen om u een persoonlijk aanbod te doen.

Samenvatting van uw verzoek

  1. Uw bedrijf: Voor-en achternaam: Bedrijfsnaam: BTW-nummer:
  2. Uw vloot: Aantal voertuigen: Bent u lid van Federia?: Nee Wordt uw wagenpark beheerd door een leasemaatschappij?: Nee
  3. Contact informatie: Adres: , Email: Telefoon: Voorkeurscontact:

Een fout gemaakt?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Neem contact op

Wist u?

Tankkaart
18 augustus 2020

Welke diensten biedt een fleet card aan?

Bij een fleet card denk je natuurlijk aan brandstofkosten. Die kosten staan gelijk aan zo’n 25 tot 30 procent van de Total Cost of Ownership (TCO) per voertuig. Met een goede fleet card kan je dus heel wat besparen. Zo’n kaart heeft echter heel wat meer te bieden. Zo gebruik je diezelfde kaart binnenkort ook voor openbaar vervoer, parking, tol, carwash en deelfietsen of -wagens.

Nieuws
18 augustus 2020

Onze concurrerende Shell Telematics oplossingen

Dankzij Shell Telematics beschik je over alle info om het meeste uit je vloot te halen. Elk proces wordt van A tot Z gemakkelijker gemaakt via een combinatie van gegevens van je Network Fleet Card en die van de voertuigen: van het opsporen van fraude tot het aantal leveringen volgen of rijgedrag analyseren.

Nieuws
18 augustus 2020

Samen CO₂-uitstoot compenseren met uw kaart Network Fleet Card

Shell heeft de ambitie om ten laatste tegen 2050 een netto-CO2-neutraal bedrijf te zijn. Daarom willen we het maken van onze producten uitstootloos krijgen. Daaronder valt de uitstoot van onze processen, maar ook de uitstoot gerelateerd aan de energie die we gebruiken, ook wel bekend als uitstoot in de eerste en tweede graad.